Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تصاویری که به تازگی منتشر شده است زندگی روزمره و رسومات عجیب اعضای یک قبیله دورافتاده موسوم به "‌دنی" را در پاپوا غربی واقع در کشور اندونزی نشان می‌دهد. اعضای دهکده بالیم در رسمی عجیب اقدام به پختن  بقایای جسد اجداد خود می‌کنند.

در این عمل عجیب بقایای جسد ابتدا با یک روغن خوشبو که از چربی خوک به‌دست آمده است آغشته و سپس روی دود قرار داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به گفته خود این عمل را برای حفظ بقایای اجداد خود و به‌صورت روزانه انجام می‌دهند. یکی از  تصاویر مومیایی  متعلق به مردی با نام " ویمونتوک مابِل" است که حدود ۲۵۰ سال پیش می‌زیسته و ۲۵ زن داشته است. او در زمان حیات خود رئیس این قبیله بوده است.

این تصاویر حیرت‌انگیز توسط یک عکاس ماجراجوی ایتالیایی با نام "جیانلوکا چیودینی" تهیه شده است. او ۴۱ روز را برای پیدا کردن این قبیله که در کوهستان زندگی می‌کنند وقت صرف کرده است. بنا به گفته جیانلوکا مردمان دنی، در حالی که هفت مومیایی را در این دهکده نگهداری می‌کنند اما تنها دو مومیایی را به افراد غریبه نشان می‌دهند. 

رسم عجیب و باورنکردنی دیگر اعضای این قبیله بریدن انگشتان دست زنان است. طبق رسم این قبیله انگشتان زنان با فوت یکی از اعضای خانواده و بستگان او باید بریده شود. تصویر دیگر زنی سالخورده را نشان می‌دهد که به نشانه مرگ شش نفر از بستگانش شش انگشت دست او بریده شده است. بنا به اعتقاد اعضای این قبیله بریدن دست زنان یک سمبل و نشان‌دهنده سوگوار بودن آنها است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گفت: گاه‌نگاری محوطه پیرزال بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت دارد و ، جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود دو هزار و ۵۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ پیش از میلاد  این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

وی افزود: تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
سرحدی ادامه داد: این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل کاوش شده و مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.
وی افزود: این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

دیگر خبرها

  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان
  • تسلیحات ممنوعه صهیونیستی پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله
  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند